MaTo Holistic Lifestyle

Zaterdag 13 juli 2024 - Het wonder van manifesteren, aanmelden via cecile@mato-holisticlifestyle.com

 Bioresonantie 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als masseur. Ik heb diverse  opleidingen gevolgd waaronder  medische basiskennis HBO, therapeutische massage , hamam meester en reiki master. De laatste jaren heb ik me laten bijscholen tot orthomoleculair- therapeut en voedingsdeskundige. 

Ik werk met de Eductor, een quantum biofeedback systeem. Dit is een meet -en behandel systeem op basis van frequenties. Elke cel en ieder orgaan in ons lichaam trilt/resoneert op haar eigen energie frequentie, vindt er een verstoring plaats door bv stress of toxines (schadelijke stoffen) parasieten ,virussen of andere oorzaken dan kunnen de cellen en organen niet meer trillen op hun eigen frequentie, hierdoor ontstaan verstoringen welke uiteindelijk kunnen leiden tot ziekten. 

Het systeem werkt op cellulair niveau en meet eerst de lichaamseigen frequentie. Daarna behandelen we met frequenties waardoor er weer meer evenwicht komt. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt hierdoor geactiveerd. De meting vindt plaats dmv sensoren bevestigd in een hoofdband en pols -en enkelbandjes. Het systeem is zeer uitgebreid en geeft nauwkeurig aan waar en welke ondersteuning nodig is om jouw gezondheid te bevorderen.

Het biofeedback systeem kan o.a. de volgende informatie over jouw lichaam geven;
-Vitamine-mineralen en aminozuren deficiëntie
-Virussen, parasieten , schimmels en bacteriën balans.
-Het zuur en base evenwicht, PH waarden.
-Informatie over hormonen, enzymen, toxinen.
-Ontstekingsactiviteit in jouw lichaam.
-Balans van alle organen afzonderlijk.
-Mentale en emotionele factoren.
-Stress
-Straling
-Depressie
-Allergieën
-Intolerantie

Prijzen:
€ 85,00 ( duur 1,5 uur ) De behandelingen worden niet vergoed door jouw zorgverzekering.
U kunt tot 48 uur voor uw afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Het kan voorkomen dat je jouw afspraak niet op tijd verzet of annuleert, helaas ben ik dan genoodzaakt € 40,00 in rekening te brengen. Dit geldt ook bij een no-show.