MaTo Holistic Lifestyle

Nu natuurlijke parfums en andere heerlijke huisproducten: www.mato-parfums.com

 Buddha Maitreya the Christ Pyramid 

De Piramide van Buddha Maitreya creëert een energetisch krachtveld en heeft hierdoor een helende werking. De maatvoering, en de plaatsing van de piramide zijn hierbij belangrijk. Sinds de oudheid zijn er vele onderzoeken geweest over de werking van piramides. De Piramide van Buddha Maitreya is gebouwd in een precieze hoek van 51 graden, exact zoals de Grote Piramide van Cheops (één van de zeven wereldwonderen). Het is bewezen dat deze hellingshoek de energiefrequentie versterkt. De Piramide is daardoor een krachtige energiecentrale die een helende werking heeft zowel op fysiek, emotioneel, geestelijk, energetisch en spiritueel niveau.

Wil je kennismaken met de energie van de Piramide van Buddha Maitreya? Maak gerust een afspraak om deze ervaring te beleven.

- 30 minuten … € 22,50
- 60 minuten … € 40,00

-Soul Session Piramide ...€ 110,00

Soul Session

Loop je vast in bepaalde patronen maar kan je er niet goed bij , je kan er niet precies je vinger  op leggen..dan zijn het vaak patronen en gewoontes die je op onbewust niveau sturen. Met de Soul Session halen we door middel van bepaalde oefeningen en technieken het onderbewuste naar het bewuste zodat je het kan transformeren en helen. De piramide helpt je om heel dicht bij jezelf te komen en goed te aarden.