MaTo Holistic Lifestyle

Nu natuurlijke parfums en andere heerlijke huisproducten: www.mato-parfums.com

 Massage & Cupping 

 “Alsof een vogel opvliegt van je lichaam”

Therapeutische massage
Heb je last van je spieren door overbelasting, sporten of andere ongemakken?
Met behulp van gecombineerde massagetechnieken stimuleert men direct de huid , onderhuids weefsel, spieren, pezen en bindweefsel samen met de daarbij behorende zenuwen, bloed- en lymfevaten. De organen kunnen ook indirect worden beïnvloed. Het doel van therapeutische massage is altijd om door middel van manuele stimulatie een lichamelijke reactie op te wekken en zo het genezingsproces te activeren of te ondersteunen.
-30 minuten … € 37,50
-60 minuten … € 60,00
-90 minuten … € 90,00

Ontspanningsmassage
Heb je even wat me-time nodig? Even lekker ontspannen en weer contact maken met je lichaam.
De zachte aanraking geeft endorfine, serotonine en dopamine vrij; gelukshormonen die stress verminderen en ontspanning vergroten.
Alsof een vogel opvliegt van je lichaam.
-30 minuten … € 37,50
-60 minuten … € 60,00
-90 minuten … € 90,00

Gezichts- en hoofdmassage
Heb je snel last van hoofdpijn en spanningen in het gelaat?
Met een gezichts- en hoofdmassage voer je de spanning af, het gelaat ontspant en komt tot rust. Hierdoor kan de hoofdpijn verminderen, eventuele wallen verminderen en de huid activeren waardoor een betere bloedsomloop ontstaat en de huid gladder wordt en meer gaat stralen.
Na de gezichtsmassage ontvangt u een heerlijke glow en shine gelaatsdouche van goudspray welke jouw huid letterlijk doet oplichten zodat je gaat stralen.
-30 minuten … € 37,50

Voetmassage
Heb je snel last van vermoeide en pijnlijke voeten?
Na een heerlijk voetenbadje met etherische olie ontvang je een weldadige voetmassage.
Een goede voetmassage doet echter nog veel meer voor je. Je hele lijf - dus al je spieren, weefsels en organen - is namelijk weerspiegeld in je voeten. Zo corresponderen je tenen met je hoofd, hersenen en bijholtes en staat de bal van je voet in verbinding met je longen.
Ontspannen voeten betekent een ontspannen lichaam en een betere aarding waardoor de energie beter door je lijf stroomt, klachten en kwaaltjes hebben nu minder kans zich te manifesteren.
-30 minuten … € 37,50

Cupping
Cupping-therapie is een krachtige techniek in massagetherapie om stijve en strakke spieren in het lichaam te verlichten en stimuleert onmiddellijk de bloedtoevoer op de getroffen gebieden. Diepe spier knopen en verklevingen worden op het huidoppervlak gezogen, zodat blokkades worden opgeheven.
Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik gemaakt wordt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. De huid gaat omhoog staan doordat de huid vacuüm wordt gezogen en hierdoor blijft de cup aan de huid plakken. Hierdoor activeer je de bloedsomloop en worden afvalstoffen beter afgevoerd.
-60 minuten … € 60,00
-90  minuten … € 90,00