MaTo Holistic Lifestyle

Zaterdag 13 juli 2024 - Het wonder van manifesteren, aanmelden via cecile@mato-holisticlifestyle.com

KIVA The call of the wisdom keepers

In deze documentaire van Marijke Kodden krijgen we een unieke kijk op de KIVA-ceremonie, waar inheemse Wisdom Keepers zich verzamelen rond een heilig vuur en hun liefde uiten via gebeden, eeuwenoude rituelen, liederen en dans. Maar ze delen ook hun zorg over de zorg voor Moeder Natuur en de mensheid! Door de ontroerende gebeden en de indrukwekkende gesprekken met de Wisdom Keepers, wordt de kijker uitgenodigd om na te denken over hoe we onze relatie met de Aarde kunnen helen. ‘Omdat ze huilt en haar kinderen naar huis roept!’

Deze inspirerende middag wordt omlijst met heerlijke live gitaarmuziek en lekkere versnaperingen.

Na de documantaire sluiten we af met een cacao ceremonie, we drinken samen het heilige medicijn van de Maya"s 

Een cacaoceremonie is een rituele samenkomst waar deelnemers samen ceremoniële cacao drinken. De cacaoboon die daarvoor wordt gebruikt komt uit  Midden- en Zuid-Amerika, waar cacao al eeuwenlang door de plaatselijke bevolking wordt gebruikt als voedsel, medicijn en als poort voor mystieke ervaringen.
Cacao bevat bestanddelen die lichte psychoactieve effecten kunnen veroorzaken, en het drinken ervan in ceremoniële hoeveelheden kan visionaire gevoelens opwekken en inzichten geven.
Een  cacao ceremonie kan bedoeld zijn om contact te maken met de spirituele energie – of hogere energie trilling van de spirit van de cacao.

Hartsdonatie voor deze middag € 35,00 pp

Zondag 14 januari 2024, 14:00 - 17:30

Aanmelden: cecile@mato-holisticlifestyle.com