MaTo Holistic Lifestyle

Zaterdag 13 juli 2024 - Het wonder van manifesteren, aanmelden via cecile@mato-holisticlifestyle.com

Smile, Sparkle & Shine

Een heerlijke energetische opschoning, gevolgd door
een intensieve healing met de Mahatma energie: laat ballast los en geniet!

Wat gaan we doen?
Je ontvangt een hele fijne sessie met een groot effect op je energieveld en je lichaam.
Alles is energie en je energetisch systeem kan een grote invloed hebben op hoe je je voelt. Zonder dat je het weet kun je energetisch beïnvloed worden door je omgeving, door je eigen gedachten en
overtuigingen, kun je verbindingen hebben met mensen of plaatsen die je verzwaren, je kunt (energetisch) last hebben van beïnvloeding bv door koorden vanuit vorige levens of vanuit de voorouderlijnen.

Met behulp van de Mahatma energie wordt je energetisch systeem zo veel mogelijk opgeschoond, waarbij datgene wat niet meer dienend is voor jou, wordt verwijderd. Ook je chakra’s worden opgeschoond, voorzien van nieuwe energie, de trilling wordt verhoogd en de chakra’s worden geactiveerd.

Na deze uitgebreide clearing volgt een intensieve healing met Mahatma energie , een liefdevolle, helende energie die goed past bij deze tijd. Een bijzondere, heerlijke sessie om te ontvangen, en ook om te geven.

Belangrijk en goed om te weten: ik werk altijd volledig in overeenstemming met je hogere zelf, je I am presence, zodat je precies krijgt wat jij nu nodig hebt. Het fijnste is om de sessies, zonder oordeel en zonder verwachtingen te ondergaan en te laten gebeuren. Ervaring met energiewerk is niet nodig, een open mind is fijn.

De investering in jezelf 19.50 euro, graag contant te voldoen of via een
betaalverzoek.

Wanneer? Vrijdag 17 mei 2024 van 19.30 uur – 21.30 uur.
Waar?  MaTo Holistic Lifestyle, Lambertushof 12,Helmond
Meer info of wil je je opgeven? Info@sprankelend.nu of  Cecile@mato-
holisticlifestyle.nl